نقطه اشتعال
نقطه اشتعال پایین ترین دمایی كه در آن روغن به اندازه كافی به بخار تبدیل شده به طوریكه با نزدیك شدن شعله آتش در یك لحظه مشتعل و سپس خاموش گردد. این خصوصیت فیزیكی معیاری برای اندازه گیری میزان آتش گیری و فراریت روغن است . نقطه احتراق پایین ترین دمایی است كه در آن روغن به اندازه ای بخار تولید كند كه با نزدیك كردن عله, مشتعل شده و این اشتعال مدتی ادامه یابد. معمولاً نقطه احتراق حدود 15 درجه سانتیگراد بالاتر از نقطه اشتعال است لذا اندازه گیری و قید نمی گردد. |
|
کاربرد ادتیو در روغن های صنعتی
نقطعه اشتعال و نقطه احتراق
درجه بندی گریس ها
اندازه ,اشتعال ,گیری ,روغن ,نقطه ,كه ,روغن به ,در آن ,به اندازه ,گیری و ,اندازه گیری
درباره این سایت