محل تبلیغات شما

نقطه اشتعال 

نقطه اشتعال پایین ترین دمایی كه در آن روغن به اندازه كافی به بخار تبدیل شده به طوریكه‎ ‎با نزدیك ‏شدن شعله آتش در یك لحظه مشتعل و سپس خاموش گردد. این خصوصیت فیزیكی‎ ‎معیاری برای اندازه گیری میزان آتش گیری و فراریت روغن است ‎ .

نقطه احتراق

پایین ترین دمایی است كه در آن روغن به اندازه ای بخار تولید كند كه با‎ ‎نزدیك كردن عله, ‏مشتعل شده و این اشتعال مدتی ادامه یابد. معمولاً نقطه‎ ‎احتراق حدود 15 درجه سانتیگراد ‏بالاتر از نقطه اشتعال است لذا اندازه گیری و قید‎ ‎نمی گردد‎. ‎

کاربرد ادتیو در روغن های صنعتی

نقطعه اشتعال و نقطه احتراق

درجه بندی گریس ها

اندازه ,اشتعال ,گیری ,روغن ,نقطه ,كه ,روغن به ,در آن ,به اندازه ,گیری و ,اندازه گیری

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

شیمیدان